Umorul este un remediu pentru imbatranire

Umorul_este_un_remediu_pentru_imbatranire

Umorul este un remediu pentru imbatranire

Vreau să șterg percepția că chelie este un semn de vârstă.

Cei mai tineri oameni pe care i-am văzut vreodată erau goi.

"Aţi vorbit atât de mult despre bătrâneţe, părul gri şi încuietorile subţiri, atât de multe despre trecut, încât mă simt melancolic.

Acum, vreau să șterg percepția că chelia este un semn de vârstă si daca doriti sa incercati Tratament pentru cresterea parului - tratament impotriva caderii parului dati click pe linkul din urma sau daca doriti puteti incerca HairStim

Cele mai tinere persoane pe care le-am văzut vreodată au fost calve.” Robert Green Ingersoll, Lotos Club Dinner, aniversarea a douăzeci de ani (New York, March 22, 1890)

Îmbătrânirea, în general sub formă de comentarii la nebuniile indivizilor care demonstrează semne incomode de a face acest lucru, este o sursă de divertisment de zi cu zi în societatea americană, așa cum trebuie să fie peste tot în lume, deoarece toată lumea participă la activitate, mai devreme sau mai târziu. Eu însumi am început să vorbesc despre bătrânețe și părul gri și încuietori slabe.

Ca o protecție împotriva pierderii continue a părului, mi-am ras recent capul, mai bine să mă unesc cu adolescenții care o fac ca declarații de modă.

Nu știu dacă m-ați văzut recent, dar trebuie să spun că sunt destul de o declarație de modă. Nu este nimic amuzant despre mulți, dacă nu cei mai mulți (toți?) problemele asociate cu deteriorarea lentă a abilităților fizice și mentale din cauza vârstei, dar mirosul asupra a ceea ce ne va ucide în cele din urmă ne ajută să luăm o parte din tensiune de la realitatea lucrurilor.

Umorul îmbătrânirii este imens și acest lucru este, fără îndoială, un lucru bun, deși nu suntem întotdeauna distrați de formele pe care le ia.

Umorul a fost mult timp un balsam mental pentru ameliorarea disconfortului suferinței umane.

Umorul este, de asemenea, un medicament excelent de o varietate preventivă și curativă și, atunci când nu poate preveni sau vindeca, este acolo ca o tehnică distractivă care distrage atenția de la adevăruri teribile, pentru (sau prin aruncarea) unei vrăji.

Suntem cu toții condamnați să experimentăm reducerea corpului și a intelectului și, destul de curând, moartea.

Nu contează câți kilometri alergăm, câte fructe și legume consumăm, cât de multe echivalente DBRU experimentăm sau cât de mult sens și scop îmbrățișăm sau devenim liniștiți, se întâmplă.

Daca doriti sa incercati produsele anti-imbatranire si creme antirid:

Rechiol

RevitaNaturalis

Intenskin

Îmbătrânim, încetinim, iar părul gri și încuietorile rare ne spun ce urmează.

Spectrul armelor de devastare în masă severă (100% mortalitate pentru toate formele de viață), precum și săgețile mici ale soartei dezlănțuitoare pe care Timpul le desfășoară nu au limite.

Boli cum ar fi Alzheimer nu sunt umoristice, nici nu sunt versiuni mai mici (de exemplu, Sometimers și Oftentimers), dar asta nu ne împiedică să gândească la scenarii aceste boli produc. Iată o poveste care demonstrează ideea.

Două persoane în vârstă locuiau într-un parc mobil din Florida. El era văduv, iar ea văduvă. Se cunoşteau unii pe alţii de mai mulţi ani.

Într-o seară, a avut loc o masă comună la imensul centru de activitate. Cei doi stăteau la aceeaşi masă, unul faţă de celălalt.

Pe măsură ce cina a continuat, el a luat câteva priviri apreciative la ea și, în cele din urmă, și-a construit încrederea pentru a o întreba,

Vrei să te căsătorești cu mine? Ea a spus: Da, da, o să fac. Cina s-a încheiat și cu câteva conversații mai frumoase și au plecat la diferitele lor locuri.

În dimineaţa următoare, s-a simţit deranjat. A spus „da” sau a spus „nu”?

Nu putea să-şi aducă aminte.

Încercați cum a vrut, pur și simplu nu și-a putut aminti.

Cu nerăbdare, el s-a aplecat În primul rând, el a menționat că nu-și amintește la fel de bine ca de obicei. Apoi s-a gândit la frumoasa seară trecută. Și apoi a întrebat: Când am întrebat dacă te-ai căsători cu mine, ai răspuns da sau nu?

Ea mi-a spus: De ce, am spus: „Cu siguranță, cu siguranță o voi face” și am înțeles-o din toată inima. Și a adăugat, Și sunt atât de încântat că ai sunat, pentru că nu mi-am putut aminti cine m-a întrebat.

C. în Metcalf a remarcat, abilitățile de umor sunt necesare pentru persoanele de peste cinci ani și sub presiune.

Atunci când realitățile legate de îmbătrânire par împovărătoare, pot fi adoptate diferite soluții pentru o ușurare moderată, deși momentană. Iată una dintre ele. Vizitați o regiune îndepărtată, ieșiți noaptea - și priviți într-un alt univers.

Veți vedea o lume strălucitoare vizibilă primilor hominizi - și dinozaurii cu mult înaintea lor. Veți vedea mii de stele fără un telescop.

Soarele îndepărtat va străluci în nuanțe de roșu, albastru și alb-galben.

Veți urmări că Calea Lactee sculptează o grămadă de ceață palidă, asemănătoare norului, de la un capăt al orizontului la celălalt. Vă veți bucura de o doză uriașă de șoc și uimire, poate chiar de o reverență secretă la uimirea tuturor. Să știți că ceea ce vedeți este o bucată din ceea ce este acolo - un univers imens dincolo de gândire sau înțelegere.

Acest lucru vă poate pune într-o mentalitate mai bună pentru a privi partea luminoasă. Există atât de mult în alte universuri, dar aici sunteți, într-un moment în care viața este încă a voastră. S-ar putea, de asemenea, să studiați cuvintele rostite de unele persoane excepționale de mult timp în urmă, ale căror idei rămân la fel de frumoase ca niciodată.

Cuvinte de la persoane precum Ingersoll, de exemplu.

Am introdus primele rânduri ale discursului său în Membrii Lotus la reuniunea aniversară de 20 de ani în partea de sus a acestui post. Puteți găsi comentariile sale de încheiere pentru membrii clubului de interes, de asemenea: "Când sunt la o astfel de adunare ca aceasta, cu siguranță mi-aș fi dorit să fi avut crearea lumii.

Ce lume aș fi creat! Într-o astfel de lume, mizeria ar fi fost singurul viciu; melancolia singura crimă; plăcerea singura virtute.

Și dacă există un alt univers, nimeni nu știe. Nimeni nu poate confirma; nimeni nu poate contesta.

Nimeni nu poate strânge taxe de taxă de la mine, spunând că deține un turnpike, și nimeni nu poate declara cu siguranță că traseul înclinat pe care merg, de-a lungul căruia multe trandafiri înfloresc, nu merge la acel loc. El nu știe.

Dar dacă există un astfel de loc, am încredere că toți oamenii buni ar fi bineveniți.” Fiți sănătoși, luați-vă pentru voi înșivă și priviți întotdeauna partea însorită a vieții.

Suplimentar puteti incerca si crema antirid, putand selecta dintr-o varietate de produse precum Rechiol, RevitaNaturalis,Intenskin

Articole similare

Otetul de mere si Ciuperca piciorului

Otetul de mere si Ciuperca piciorului Domeniul remediilor la d...

Creste nivelul de testosteron in mod natural

Testosteronul este hormonul masculin care este responsabil pentru...

Libidou Scazut - Tratați libidoul sexual scăzut la bărbați

Scăderea libidoului la bărbați este una dintre preocupările &icir...

Cresterea fertilitatii la barbati pe baza de dieta

O lume în care bărbații au probleme cu fertilitatea bărbați...

Cum poti sa slabesti sanatos 10 kg sfaturi care chiar functioneaza

Traim intr-o era in care, din pacate sau nu, prima impresia nu do...

Cum slabim rapid?parere despre suplimentele pentru slabit

Cu totii suntem interesati de felul in care aratam, de sanatatea ...

Sa intelegem grasimea corporala

Sa intelegem grasimea corporala Lipidele sunt numele agregat p...

Mancatul emotional – Mancatul pe fond de stres – Cum scapi de el?

Mancatul emotional – Mancatul pe fond de stres – Cum ...

Aspectul nostru adult este influențat de starea noastră dietetică ca copii

Aspectul nostru adult este influențat de starea noastră dietetică...

Extract de turmeric incolor și inodor ca un posibil eradicator de vârstă

Extract de turmeric incolor și inodor ca un posibil eradicator de...

Modul tău de viață promovează inflamații?

Modul tău de viață promovează inflamații? Modul în care ...

Pastilele de vitamina D ar putea preveni și trata simptomele bolii Crohn

Pastilele de vitamina D ar putea preveni și trata simptomele boli...

Cum putem restabili mișcarea și vorbirea după un accident vascular cerebral

Cum putem restabili mișcarea și vorbirea după un accident vascula...

Da, marimea contează, dar nu in modul in care vă puteți gandi

Da, marimea contează, dar nu in modul in care vă puteți gandi ...

Dificultati de mers, disfunctie a articulatiei sacroilaice si disconfort de sold

Dificultăți de mers, disfuncție a articulației sacroiliace și dis...

Lasa un comentariu