Cat de bine alegi grăsimile sănătoase?

Cat_de_bine_alegi_grăsimile_sănătoase?

Cat de bine alegi grăsimile sănătoase?

Luați acest test și vedeți cât de bine faceți în alegerea grăsimilor mai sănătoase.

Ce decizie ai alege în fiecare combinație de mai jos?

a) margarină

b) unt a) mazăre

a) ulei de nucă de cocos

b) ulei din seminţe de struguri

a) măsline smântână

b) canola a) ardei b) ulei palmier a) margarină b) unt a) 35% cremă b) cremă a) ulei de măsline b)

grăsime de vită a) ulei de pește b) ulei din soia

Dacă alegeți unt, mazăre, ulei de nucă de cocos, măsline, palmier, ulei, smântână, grăsime de vacă și ulei de pește, știi cum să alegi cele mai sănătoase! Margarina, scurtarea și creamerul sunt exemple de grăsimi trans și ar trebui evitate cu orice preț, deoarece cercetarea după studiu indică cât de dăunătoare sunt grăsimile trans pentru sistemul nostru cardiovascular, chiar și în cantități foarte mici.

Cea mai recentă cercetare revizuită la conferința Asociației Americane a Inimii în această săptămână a dezvăluit că grăsimile trans cresc riscul de accident vascular cerebral cu 30% la femeile aflate în postmenopauză.

Când auzim termenul "obstrucție arterială", ar trebui să ne gândim instantaneu la grăsimile trans și să nu aruncăm grăsimi saturate acolo.

Acestea sunt lipide fundamental distincte care funcționează foarte diferit în organism, grăsimile trans fiind extrem de dăunătoare, iar grăsimile saturate fiind cruciale pentru viața umană.

Nu susțin că trebuie să consumăm cantități uriașe de grăsimi saturate pentru a fi sănătoși - pur și simplu că nu trebuie să ne temem de ele și să ieșim din calea noastră pentru a le evita.

Ele au o funcție vitală de a juca într-o dietă sănătoasă.

Tub margarina de obicei pretinde că conține 0 trans-grăsimi, cu toate acestea, acest lucru se datorează faptului că producătorii de alimente sunt autorizați să-l comercializeze ca atare dacă cantitatea pe porție este mai mică de 0,5 grame.

Acest lucru nu înseamnă că nu conțin grăsimi trans, iar dacă consumi o mulțime de margarină și alte produse cu o astfel de etichetă, grăsimile trans se pot acumula.

În plus, uleiurile polinesaturate din margarine trebuie schimbate într-un fel pentru a le solidifica, iar dacă nu sunt hidrogenate, ele sunt interesterificate, ceea ce nu garantează că sunt sănătoase.

Scurtarea a înlocuit grăsimea de porc (grăsime de porc) în produsele prăjite atunci când teama eronată de grăsimi saturate a devenit norma, iar astăzi bunurile coapte, cum ar fi produse de patiserie, donuturi, muffinuri, biscuiți, crackeri, cruste de prăjituri și cartofi de pizza includ grăsimile trans mult mai des decât nu.

Cu excepția cazului în care vă coaceți singuri și puteți controla ingredientele, grăsimile trans (împreună cu grâul și zahărul) din aceste produse oferă un motiv solid de sănătate să nu le cumpărați și să le consumați.

Uită-te la lista ingredientelor, și dacă observați un ulei vegetal "parțial hidrogenat" sau "hidrogenat", este o grăsime trans.

Dacă dulapul dvs. are o scurtare, scoateți-l și cumpărați lar pentru cerințele dvs. de coacere.

Da, puteți obține încă în magazinul alimentar, și este o opțiune mult mai sănătoasă. Știm de cel puțin 20 de ani că grăsimile trans sunt periculoase.

Suplimentar puteti incerca si produsele de slabit de mai jos:

Incearca Matcha Slim

Incearca Redimin

Incearca W-Loss

Incearca Black Latte

Incearca Keto Light

Incearca Idealica

Incearca Reduslim

Incearca Keto Diet

Incearca KetoSlim

Incearca Keto Black

Incearca Chocolate Slim

Incearca Power Keto

Incearca Keto Matcha Blue

De ce guvernele nu le-au interzis încă aprovizionarea cu alimente, având în vedere suma de bani pe care ar economisi în cheltuielile de sănătate?

Un alt exemplu al modului în care guvernele cedează intereselor producătorilor de alimente, în loc să facă ceea ce ar trebui făcut pentru sănătatea populației lor.

Cea de-a doua greșeală comună în ceea ce privește grăsimile și uleiurile include uleiurile vegetale polinesaturate omega 6, care sunt în general considerate a fi sănătoase, în ciuda dovezilor acumulative de inflamație sistemică pe care le induc în organism.

Majoritatea bolilor catastrofale care ne afectează acum au o componentă inflamatorie majoră, iar creșterea enormă a consumului de ulei vegetal începând cu 1910 urmărește o creștere spectaculoasă a tulburărilor cum ar fi bolile cardiace, accidentele vasculare cerebrale, diabetul și cancerul.

Înainte de 1910, uleiurile vegetale, altele decât uleiurile de măsline, de nucă de cocos și de palmier, nu existau, iar ratele bolilor cronice erau destul de scăzute.

Consumul de uleiuri vegetale / semințe, cum ar fi canola, sfecla, soia, porumb, semințe de struguri, arahide, ulei de seminte de bumbac și orice elemente care le conțin este un obicei foarte dăunător în opinia mea. Dr. Lands a declarat în prezentarea sa la o recentă conferință NIH despre grăsimile omega 3 și omega 6 (scroll la minutul 12 pentru a vedea începutul prezentării) că "Oamenii care au mai mult de jumătate din acizii grași foarte nesaturați (HUFA) ca omega 6 HUFA, au într-adevăr o incidență foarte mare a morții cardiovasculare.

Cei care au mai puțin de jumătate din omega 6 HUFA în fosfolipidele membranelor lor, în principal, au de fapt o incidență scăzută a mortalității. (Minute 26 in presentation). Dr. Lands a sfătuit că se poate concepe aceste uleiuri vegetale omega 6 ca "insurgenți" în organism, iar acizii grași omega 3 ca "armura" pentru a proteja împotriva "insurgentilor".

Consumul de alimente marine care au o mulțime de omega 3 sau uleiuri de pește / krill ajută la protejarea organismului de inflamația sistemică pe care grăsimile omega 6 o creează, dar are mai mult sens să nu mai mănânci insurgenții în primul rând.

Totodată, cu cât consumăm mai mult omega 6, cu atât avem nevoie de mai multe omega 3 pentru a compensa efectele nocive ale omega 6.

Deci, dacă consumați o salată preparată cu ulei de canola sau de soia sau orice altceva gătit într-un ulei vegetal, luați un ulei suplimentar de pește sau krill ca protecție.

Se crede că nucile sunt bogate în omega 3, dar cantitatea de omega 6 din nuci este de 5 ori mai mare decât cantitatea din omega 3, prin urmare, încercarea de a folosi nuci pentru a crește raportul omega 3/6 nu va funcționa, chiar dacă are un raport mult mai bun decât orice alt nuc.

Rețineți că toate grăsimile și uleiurile indicate în testul de mai sus ca fiind rele pentru oameni au fost toate dezvoltate în ultimii 100 de ani.

Țineți-vă de grăsimi pe care oamenii le consumă de mii de ani și evitați grăsimile nou dezvoltate pentru a rămâne sănătoși.

Articole similare

Otetul de mere si Ciuperca piciorului

Otetul de mere si Ciuperca piciorului Domeniul remediilor la d...

Creste nivelul de testosteron in mod natural

Testosteronul este hormonul masculin care este responsabil pentru...

Libidou Scazut - Tratați libidoul sexual scăzut la bărbați

Scăderea libidoului la bărbați este una dintre preocupările &icir...

Cresterea fertilitatii la barbati pe baza de dieta

O lume în care bărbații au probleme cu fertilitatea bărbați...

Cum poti sa slabesti sanatos 10 kg sfaturi care chiar functioneaza

Traim intr-o era in care, din pacate sau nu, prima impresia nu do...

Cum slabim rapid?parere despre suplimentele pentru slabit

Cu totii suntem interesati de felul in care aratam, de sanatatea ...

Sa intelegem grasimea corporala

Sa intelegem grasimea corporala Lipidele sunt numele agregat p...

Mancatul emotional – Mancatul pe fond de stres – Cum scapi de el?

Mancatul emotional – Mancatul pe fond de stres – Cum ...

Aspectul nostru adult este influențat de starea noastră dietetică ca copii

Aspectul nostru adult este influențat de starea noastră dietetică...

Extract de turmeric incolor și inodor ca un posibil eradicator de vârstă

Extract de turmeric incolor și inodor ca un posibil eradicator de...

Modul tău de viață promovează inflamații?

Modul tău de viață promovează inflamații? Modul în care ...

Pastilele de vitamina D ar putea preveni și trata simptomele bolii Crohn

Pastilele de vitamina D ar putea preveni și trata simptomele boli...

Cum putem restabili mișcarea și vorbirea după un accident vascular cerebral

Cum putem restabili mișcarea și vorbirea după un accident vascula...

Da, marimea contează, dar nu in modul in care vă puteți gandi

Da, marimea contează, dar nu in modul in care vă puteți gandi ...

Dificultati de mers, disfunctie a articulatiei sacroilaice si disconfort de sold

Dificultăți de mers, disfuncție a articulației sacroiliace și dis...

Lasa un comentariu