Plata si Livrare

Plata

Plata comenzilor efectuate prin site-ul nostru LaColtulStrazii.ro se va efectua la receptia coletului, ramburs.

Site-ul nostru LaColtulStrazii.ro nu detine stoc pentru nici un produs aflat pe site, iar plata se efectueaza direct catre furnizorul produsulului, dar in nici un caz nu se face pe/catre siteu-ul LaColtulStrazii.ro. Automat site-ul LaColtulStrazii.ro nu colecteaza date despre plata efectuata.

Livrarea

Produsele comandate se livreaza de catre furnizor prin firma de curierat rapid, in termen de 1 - 10 zile lucratoare.

Inainte ca produsul sa fie livrat veti fi contactat telefonic sau prin e-mail de catre un representant al furnizorului pentru a colecta detaliile de livrare si de comanda, site-ul lacoltulstrazii.ro neavand acces la aceste date.

Transportul este 15 lei oriunde in tara.

Livrarea comenzii dumneavoastra se face intre orele 9:00 - 17:00. Daca in acest interval orar nu sunteti acasa, va rugam sa ne indicati ca adresa de livrare adresa de la birou pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Pentru orice fel de informatii suplimentare aveti nevoie, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon afisat pe site sau prin formularul de contact. Va vom raspunde cu placere la toate intrebarile in cel mai scurt timp posibil.