Exercitiile fizice ameliorează tristețea și anxietatea si problemele cardiovascuilare la fel de mult ca și medicamentele

Exercitiile_fizice_ameliorează_tristețea_și_anxietatea_si_problemele_cardiovascuilare_la_fel_de_mult_ca_și_medicamentele

Exercitiile fizice ameliorează tristețea și anxietatea si problemele cardiovascuilare la fel de mult ca și medicamentele

Te simți trist sau nervos și vrei să te simți mai bine în curând?

Fă un antrenament.

Având în vedere cât de fantastic se poate simți după exercițiu este remarcabil cât de puțini dintre noi o fac.

Pe lângă întărirea și lubrifierea mușchilor, exercițiile fizice modifică chimia creierului.

Chiar și o activitate simplă, cum ar fi o plimbare de o jumătate de oră, poate spori substanțele chimice fericite, cum ar fi endorfinele, adrenalina, serotonina și dopamina, iar acești hormoni vor rămâne ridicate pentru câteva ore după exercițiu.

Nu numai că ne simțim mai bine după exercițiu, dar, de asemenea, mai calm, prin urmare, exercițiul este, de asemenea, o strategie fantastică pentru a reduce nivelurile de anxietate.

Cercetările au demonstrat că exercițiile cardiovasculare regulate par să funcționeze la fel ca Zoloft, un antidepresiv SSRI prescris frecvent, pentru reducerea depresiei semnificative la persoanele de peste 50 de ani, fără nici unul dintre efectele secundare rele.

Acest studiu specific a fost finalizat după 4 luni, dar când grupurile au fost revizuite pentru depresie din nou la 10 luni, grupul de exerciții a fost mai bine decât grupul de medicamente în ceea ce privește recăderile.

Cei care s-au antrenat singuri după ce studiul a fost încheiat au avut mai puține simptome depresive decât cei care nu au făcut acest lucru.

Pe lângă o stare de spirit mai bună, grupul de exerciții a obținut avantajele suplimentare pe care le aduce exercițiul, cum ar fi o rezistență mai mare și un sistem circulator mai sănătos.

Poate că primul medicament pe care un medic il încearcă pentru depresie ar trebui să fie exercițiu de 30 de minute, de 3 ori pe săptămână.

Pe lângă schimbările chimice din creier care stimulează starea de spirit și reduc sentimentele de îngrijorare, efectuarea unei sesiuni de exerciții ne ajută să ne simțim mai bine despre noi înșine, pur și simplu datorită sentimentului de succes.

Ne simțim mai încrezători, credem că facem ceva bun pentru noi înșine, ajungând într-o stare mai bună, și poate că socializăm cu prietenii, toate acestea ne pot face fericiți. De-a lungul timpului, ne simțim mai bine, ceea ce ne sporește și mai mult încrederea.

Și exercițiul oferă o metodă sănătoasă de a face față, precum și o distragere de la modelele de gândire negative care alimentează anxietatea și tristețea.

Pe langa exercitii fizice, suplimentar puteti incerca si produsele pentru slabit de mai jos:

Matcha Slim

Redimin

W-loss

Black Latte

Keto Light

Idealica

Reduslim

Keto diet

Keto Slim

keto black

Chocolate Slim

Power Keto

keto Matcha Blue

Este destul de provocator pentru majoritatea dintre noi să fie suficient de motivat pentru a face exercitii de 3 până la 4 zile pe săptămână, dar atunci când unul se simte trist este considerabil mai greu. Și dacă cineva este deprimat cronic, pur și simplu să iasă din pat s-ar putea simți ca cel mai greu lucru din lume.

Deci, cum de a obține de la știind că poate fi util pentru a ieși de fapt ușa pentru o plimbare, sau în sala de gimnastică pentru un antrenament?

  1. 1. Obiectivul dvs. este de a exercita în mod consecvent pe termen lung - nu să renunțe la ea după câteva luni. Deci, ce activitate vă place să întreprindeți și vă puteți imagina făcând pentru anii următori? Ceva ce se poate potrivi în viața ta, cum ar fi dușul de zi cu zi? Îţi place badmintonul? Pe bicicletă? Yoga? Mergând?
  2. Cereți unui prieten să vă însoțească de fiecare dată pentru plimbare, antrenament sau clasă de fitness. Sau angajează un antrenor. Doar știind că ai fost de acord să întâlnești pe cineva te va scoate din ușă, chiar dacă nu simți dorința de a merge. Și partea socială va ajuta foarte mult, de asemenea.
  3.  Să se angajeze cel puțin pentru a ajunge la sala de gimnastică și schimbarea în hainele de antrenament. Cel mai probabil, după ce sunteți acolo, va fi capabil de a întreprinde cel puțin câteva minute de exercițiu. Sau chiar mai simplu, vă angajați să vă puneți pantofii de mers pe jos, să ieșiți din ușă și să continuați să mergeți timp de 7,5 minute, apoi să vă întoarceți și să vă întoarceți. Asta e. Atunci fă asta în fiecare zi.
  4.  Pentru majoritatea persoanelor, exercițiul este ceva care este aranjat în jurul tuturor celorlalte sarcini care trebuie făcute într-o zi. Orice altceva este prioritate și exercițiul are loc numai dacă există timp. Schimbați-l în jurul valorii de și planificați tot restul în jurul sesiunilor de antrenament. Oamenii din jurul tău vor descoperi rapid că nu ești accesibil în diferite momente pentru că faci exerciții fizice, așa că vor înceta să te hărțuiască în astfel de momente. Aceasta este un fel de noțiunea "plătește-te mai întâi" atunci când vine vorba de gestionarea banilor. 4. Ia un câine. Câinii trebuie să fie mers pe jos de câteva ori pe zi, astfel încât acest lucru vă va face să iasă pe jos de mers pe jos frecvent. Mai mult decât atât, veți găsi un întreg nou grup de persoane plăcute în zona ta, care probabil nici măcar nu știa existat.
  5. Măsurați-vă starea de spirit înainte și după activitatea dvs. pe o scară de la 1 la 10, și observați modul în care vă efectuați în timp. Vizualizarea rezultatelor vă poate încuraja adesea să perseverați.
  6. Realizează că lipsa de conducere nu este problema. Dificultatea este să nu fii excelent în controlul comportamentului tău. S-ar putea să nu fiți inspirați să curățați după tine, dar o faceți din moment ce sunteți șeful soției vine pentru cină în seara asta. În acest scenariu alegeți să faceți ceva diferit de ceea ce "simțiți că doriți să faceți", deoarece asistarea ei este lucrul corect de făcut. Deci, în ceea ce privește exercițiul, s-ar putea să nu fiți motivați, dar înțelegeți că sunteți capabili să-l faceți și alegeți să nu. Atunci schimba decizia ta.
  7. Tratați exercițiul ca un atlet profesionist face. Este responsabilitatea lor să fie în formă pentru a-și desfășura sportul. Și deși cei mai mulți dintre noi nu primesc sume uriașe pentru a rămâne în formă, putem încerca să abordăm exercițiul în același mod. Este obligația noastră să rămânem în formă pentru a ne menține creierul și corpul funcționează eficient, astfel încât să ne putem bucura pe deplin de realizarea lucrurilor pe care dorim să le întreprindem.
Articole similare

Creste nivelul de testosteron in mod natural

Testosteronul este hormonul masculin care este responsabil pentru...

Cum poti sa slabesti sanatos 10 kg sfaturi care chiar functioneaza

Traim intr-o era in care, din pacate sau nu, prima impresia nu do...

Cum slabim rapid?parere despre suplimentele pentru slabit

Cu totii suntem interesati de felul in care aratam, de sanatatea ...

Sa intelegem grasimea corporala

Sa intelegem grasimea corporala Lipidele sunt numele agregat p...

Mancatul emotional – Mancatul pe fond de stres – Cum scapi de el?

Mancatul emotional – Mancatul pe fond de stres – Cum ...

Lasa un comentariu