Despre noi

[Actualizat, 2014]

La colţul străzii este un blog colectiv, neafiliat politic, la care contribuie mai mulți bloggeri amatori din generaţia născută în anii ’70 – ’80. Principalii autori sunt Ovidiu și Moromitic. De-a lungul timpului, alți 28 de autori au adăugat articole pe blog, la care se adaugă cele trimise de cititori și publicate ca guest-posts.

Scurte comentarii, note sau imagini din partea autorilor găsiți și pe pagina noastră de Facebook.

Adresă de contact: lacoltulstrazii[at]googlegroups.com

Nu suntem interesați să scriem contra cost. Vă rugăm să nu ne contactați cu astfel de oferte. Dacă totuși insistați să o faceți, să nu supărați dacă nu primiți răspuns.


[Actualizat, 2012]

La colţul străzii este un blog colectiv la care contribuie mai mulți bloggeri amatori din generaţia născută în anii ’70 – ’80. Din grupul inițial de autori sunt încă activi joness (economist, specializat în domeniul energetic), LiviuCercul şi Moromitic (să le spunem specialişti anonimi).

S-au alăturat pe parcurs Raluca (cea care ştie tot ce se poate şti despre Moldova, the Republic of), Claudiulloopppolihimnio, CalinHAndreeadrojdierTudorinaduracellinaGeorgianaklahertSergiu și Stinger.

La colțul străzii rămâne un spațiu de discuții deschis. Publicăm cu plăcere opinii ale cititorilor noștri. Așteptăm oricând articole la adresa lacoltulstrazii[at]googlegroups.com.


[Actualizat, 2011]

La colţul străzii este un blog colectiv la care contribuie un grup de comentatori amatori din generaţia născută în anii ’70 – ’80.  Principalii autori sunt Ovidiu (consultant şi oengist, specializat în cercetare socială), joness (economist, specializat în domeniul energetic), Raluca (cea care ştie tot ce se poate şti despre Moldova, the Republic of) precum şi Liviu, Cercul şi Moromitic (să le spunem specialişti anonimi). Ocazional, blogul găzduieşte şi alţi comentatori.


[Prima versiune, 2009]

În lume asta, şi mai ales în on-line, lucrurile se cer actualizate constant. Am avut descrierea de mai jos doi ani. Am înlocuit-o cu cea de mai sus după ce numărul autorilor a crescut. Ceea ce nu face decât să sporească frumuseţea primei vorbe Despre noi:

La colţul străzii este un blog colectiv scris de un grup de amici ce s-au cunoscut pe forumul unui joc online. Acolo am început prin a ne juca de-a proza scurtă, făcând pahiliteratură din anunţuri de presă de 500 de semne. Subiectele de discuţie s-au diversificat, ca pe orice forum, şi uite aşa am ajuns să comentăm despre ceea ce ne înconjoară – politică, economie, educaţie, religie ş.a. Eram cam off-topic faţă de temele principale şi locul tradiţional pentru astfel de discuţii era un thread numit La colţul străzii.

Ne-am hotărât într-o zi că vrem să spunem mai multor oameni ce avem de spus şi că vrem să descoperim ce spun alţii despre opiniile noastre. Uite aşa am făcut un blog, acest blog. De la colţul străzii pahiliterare ne-am mutat deci la colţul străzii globale şi de aici comentăm, în general despre ceea ce vedem în jurul nostru, lucrurile care ne interesează şi lucrurile care ne afectează.Search for: