Categories
tu cu cine ai vota

Tu cu cine ai vota? B-Sen-8: Crăciun vs Voiculescu

Circumscripția București, Colegiul 8, Senat)

Despre Dan „Felix” Voiculescu nu mai sunt multe de spus, putem să lăsăm dosarele să vorbească. Până în iulie a fost senator al României, ales în colegiul 8 București. Și-a dat demisia înainte de încercarea de suspendare a președintelui Băsescu, pentru a amâna judecarea propriului dosar de corupție, sperând că partidul său va putea controla apoi justiția. Acum dorește să candideze din nou în același colegiu. ARD îi răspunde cu un candidat surprinzător.

Despre Iulian Crăciun am aflat prima dată azi dimineață. Un om care se deplasează în scaun cu rotile, dar care este cu succes antreprenor, soț și tată. Un exemplu elocvent despre puterea voinței omului și a unei minți strălucite chiar și atunci când corpul nu mai poate să ajute. Iulian Crăciun încearcă acum și în politică și a ales ARD – nu îi știu motivele și nu vreau să speculez.

Mi-aș fi dorit să îl văd pe Iulian Crăciun candidând într-un colegiu cu șanse mari. Așa aș fi știut că pentru partid este mai mult decât o strategie, este asumarea unor valori. Însă nu perspectiva partidului mă interesează, ci cea a candidatului. Indiferent cum a intrat în politică, Iulian Crăciun are de învins prejudecata oamenilor, lipsa de popularitate a PDL și banii lui Voiculescu. Dacă va reuși, va fi victoria lui, nu a partidului.

Tu cu cine ai vota între Crăciun și Voiculescu?

Notă: Cu această ocazie inaugurăm o nouă rubrică – Tu cu cine ai vota? Vom prezenta dueluri din diferite colegii din România, întrebând cititorii pe cine ar alege. Primim cu plăcere contribuții la această rubrică din partea tuturor cititorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *